Hotel Orizont, Predeal
 
Autor:     Trimite prin email aceasta stire  Tipareste aceasta stire  Adauga la favorite aceasta stire

      Statiune de odihna de importanta nationala, accesibila în toate anotimpurile, Predealul este un cunoscut centru al sporturilor de iarna. Climat montan tonic si stimulativ, cu veri racoroase (temperatura medie în iulie este de 15°C) si ierni friguroase (media lunii ianuarie este sub -5°C). Temperatura medie anuala este de 5°C si media precipitatiilor de 1.000 mm anual. Stratul de zapada dureaza peste 100 de zile anual. Aerul curat, fara praf si alti agenti alergici, bogat în ozon si radiatii ultraviolete, atmosfera ionizata si presiunea relativ scazuta a aerului sunt principalii factori de cura recomandati în tratamentul neuroasteniei, pentru revigorarea organismelor slabite, pentru recuperarea ulterioara suprasolicitarilor fizice sau intelectuale, pentru tratamentul tulburarilor endocrine si a problemelor de crestere a copiilor.
       Hotelul ORIZONT este situat în Predeal la 50m de E15 (DN1) - soseaua Brasov – Bucuresti, la 800 m de gara Predeal si la 140 km de Aeroportul Bucuresti Otopeni. Are legatura spre Cabana Trei Brazi, se afla în apropierea punctelor de acces spre trasee montane (Secui, Timisul de Sus, Timisul de Jos) si este la 1 km de partia de ski (o alta zona de trasee montane: Cabana Susai, Garbova, Clabucet, Piatra Mare). Este situat de asemenea în apropiere de Castelul Peles si de Castelul Bran. Privelistea de la altitudinea de 1.100 m este magnifica.
       Hotelul pune la dispozitia clientilor facilitati pentru simpozioane si conferinte (4 sali de conferinte cu o capacitate 180 locuri, dotate cu echipament tehnic), room service - 24 de ore din 24, închirieri auto, valet service, rezervari bilete avion, închiriere echipament sportiv, transport la aeroport, transfer la pârtie, casa de schimb valutar, magazin de cadouri, serviciu de spalat - calcat lenjerie, frizerie, coafor, cosmetica, parcare privata cu o capacitate de 60 locuri, taxi, xerox.
       Clientii spun ca este cel mai celebru hotel din Predeal. De cum intri în receptie iti dai seama ca ai ajuns într-un loc special: fotolii si canapele confortabile, bar de zi cu tot ce-ti poti dori, magazin si receptie propriu-zisa, cu receptioneri întotdeauna bine dispusi si hotarâti sa te ajute în orice moment. Restaurantul este deosebit, cu preparate care mai de care mai sofisticate. Barul de noapte este primitor si cam cu tot ce ai vrea de la un bar de noapte. Piscina, singura din Predeal, superba si dotata cu bar. Un hotel de trei stele care se respecta nu poate sa nu dispuna de un centru de conferinte care se afla la etajul unu si care-ti ofera sali si echipamente pentru toate activitatile ce se pot desfasura într-o astfel de locatie. Camerele cu mobilier modern, dotarile bailor dupa cele mai înalte standarde. Perfect!

Tipareste aceasta stire