Nadine... între curaj si ideal
 
Autor: Rodica SIMION     Trimite prin email aceasta stire  Tipareste aceasta stire  Adauga la favorite aceasta stire

      Sa ne gândim un pic… O aparitie exotica într-o tara ca România, unde fitzele de genul… masini de lux si haine de firma… sunt considerate un ideal sigur si precis… sau mai bine o persoana lipsita de masca celebritatii pentru care viata este ceva mai mult decât… un lung sir de bogatii?
       Nadine se pare ca a ales. Cu un sarm aparte si o dezinvoltura agreabila, a ales sa exploreze necunoscutul, sa impresioneze într-o lume total diferita si sa se autodepaseasca.
       A stat opt luni la Londra, de unde a plecat la Washington DC, apoi la New York, în Caraibe si în final la Los Angeles. Rezidenta de câteva luni bune în Los Angeles, Nadine s-a adaptat rapid la stilul de viata american. S-a înscris la cursurile de actorie a celebrei universitati „Lee Strasberg Theater Institute” unde s-au format si celebrii Robert de Niro, Marylin Monroe sau Paul Newman. Momentan, Nadine joaca în piesele care i se dau la scoala si îsi doreste sa înteleaga cât mai bine actoria înainte de a se prezenta la diferite auditii.
       Cât despre viata amoroasa, se pare ca frumoasa mulatra…, curtata de barbati frumosi si generosi în complimente…, se lasa greu impresionata, viitoarea cariera de actrita fiind situata pe primul plan.

Tipareste aceasta stire