BANATTIKA - Partenerul ideal pentru o relatie de afaceri
 
Autor: John ENACHE     Trimite prin email aceasta stire  Tipareste aceasta stire  Adauga la favorite aceasta stire

      În perioada 11-12 mai, a avut loc la Hotel Caro din Bucuresti un seminar prin care Firma Banattika si partenerii sai straini (AROS si MASE din Italia) au facut o prezentare a produselor lor aflate pe piata româneasca. Seminarul a cuprins doua parti: prezentari ale firmei Banattika si partenerilor sai italieni si o expozitie unde clentii au putut studia pe viu produsele.
       Banattika SRL s-a înfiintat în anul 1992 si înca de la înfiintare se ocupa exclusiv de proiectarea, producerea si comercializarea sistemelor electronice de protectie a echipamentelor electrice.
       „Eforurile noastre se canalizeaza pe directii diferite dar complementare” a declarat managerul firmei dl. Marius Cosoroaba.
       Firma produce si comericializeaza surse de tensiune neîntreruptibila monofazate, stabilzatoare de tensiune alternativa monofazate, sau trifazate, invertoare, redresoare fiind singurul producator de astfel de echipamente din tara.
       Întretinerea si service-ul sunt sarcini pe care Banattika le preia „în scopul de a asigura clientilor nostrii servicii complete”. Pentru a fi la curent cu toate noutatile în domeniu, angajatii Banattika participa periodioc la cursuri de specialitate, seminarii în strainatate, organizate de partenerii externi ai firmei.
       Conducerea Banattika SRL îsi propune dezvoltarea unei constiinte a calitatii la angajati pentru implicarea lor activa în continua îmbunatatire a calitatii proceselor si produselor.
       „Pentru realizarea obiectivelor Banattika implementeaza un sistem al calitatii în conformitate cu standardul de SR EN ISO 9001:2000” a declarat dl. Marius Cosoroaba în exclusivitate pentru saptamânalul nostru. „Speram ca Banattika SRL sa se dovedeasca a fi partenerul ideal pentru o relatie de afaceri pe termen lung” a continuat acesta.
       Garantie a calitatii, produsele fabricate de Banattika sunt realizate cu componente importate de la firme de renume pe plan mondial (Harris, Philips, Yuasa, Motorola, etc.). Produsele Banattika au capacitatea de a servi o gama larga de tipuri de consumatori, de la grupuri de calculatoare, retele, statii de lucru, masini de facturat, la sisteme electronice de control si o serie întreaga de echipamente de telecomunicatii. Ele sunt folosite în industrie, telecomunicatii, energetica, învatamânt si societati comerciale.
       Firma Banattika poate fi contactata la urmatoarea adresa:
       Adresa: Pomiculturii 39, Timisoara, RO-300272,
       Telefon: +40. 256.214.681, Fax: +40.256.214.682.
       De asemenea, daca doriti sa cunoasteti mai multe date tehnice referitoare la produsele companiei, trimiteti întrebarile la: research.banattik@xnet.ro.
       Pentru mai multe detalii despre produsele si serviciile oferite de Banattika puteti vizita site-ul http://www.banattika.ro/

Tipareste aceasta stire