Democratii îl vad pe Videanu viitor lider PD
 
Autor: Cristina IONESCU     Trimite prin email aceasta stire  Tipareste aceasta stire  Adauga la favorite aceasta stire

      Democratii se pregatesc sa-si aleaga noul presedinte. Dupa ce PSD a luptat din greu pentru sefia partidului, a venit si vremea PD-ului sa-si schimbe locomotiva. Dupa ce Traian Basescu a parasit corabia din Aleea Modrogan în favoarea celei din Cotroceni, PD a ramas doar cu un lider cuminte si ascultator, presedintele interimar, lasat mostenire de Basescu, primar de Cluj, Emil Boc. Surse apropiate proaspa tului presedinte democrat ne-au spus ca în finala pentru sefia PD vor intra Emil Boc si Adriean Videanu, amandoi loctiitori de frunte a lui Basescu. Aceleasi surse spun ca Videanu are mai multe sanse datorita faptului ca este urmasul lui Basescu la Primaria Capitalei. „E ca o traditie, primaria, sefia partidului si apoi Cotroceniul”, a adaugat sursa democrata.
       Însa nici sansele lui Boc nu sunt nesemnificative. Noul presedinte va fi ales în cadrul Conven- tiei Nationale Extraordinara a PD din 25 iunie, la Sala Palatului din Bucuresti.
       Asa cum spune Boc, competitia va fi una „între prieteni”. „Competitia care va fi, va fi cu siguranta între prieteni din PD, între oameni care tin la PD. Vor fi una, doua, trei motiuni, nu conteaza, atat timp cat stim ca suntem pentru PD”, a mai spus Boc. Pana în acest moment, presedintele interimar nu a luat nici o decizie pana în acest moment. Doar Videanu a anuntat ca se pregateste sa devina presedinte PD.

Tipareste aceasta stire